Nico van Laar keert terug op het ‘oude nest’

07-01-2022

Nico van Laar keert terug in de A-selectie van VVA Achterberg. De 32-jarige geboren en getogen Achterberger en thans wonend in Rhenen sluit per direct aan bij de selectie van trainer Dennis Koorn.

Nico is een kind van de club en debuteerde op 16-jarige leeftijd in de hoofdmacht van destijds VVA’71. Nico maakte de opmars mee vanuit de 4de klasse naar de Hoofdklasse en speelde zelf een cruciale rol in 2012 bij de beslissende promotiewedstrijd thuis tegen Go Ahead Kampen. Nico was toen 1 van de doelpuntenmakers in de met 3-2 gewonnen wedstrijd, waardoor promotie naar de Hoofdklasse werd bewerkstelligd. In 2015 verkaste Nico naar vv. Scherpenzeel. Daar speelde hij 2 seizoenen en besloot toen om de wijde wereld in te trekken. Hij vertrok richting Aruba en Nieuw-Zeeland en hing tijdelijk zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Eénmaal teruggekeerd in Nederland begon het voetballen toch weer te kriebelen en speelde hij eerst zijn wedstrijden in het 2de elftal bij VVA Achterberg en sloot vervolgens weer aan bij de A-selectie. In juli 2020 vertrok hij naar Lunteren, maar hij keert nu weer terug op sportpark “De Meent”.

VVA Achterberg is erg blij met de terugkeer van ‘het kind van de club’. We heten Nico wederom hartelijk welkom en wensen hem veel succes.

Meer nieuws Overzicht