Voorbeschouwing vv. Schalkwijk-VVA Achterberg

25-02-2022

Zaterdag 26 februari ’22 a.s. gaat VVA Achterberg op bezoek bij voetbalvereniging vv. Schalkwijk in de “Krommerijnstreek”. Wederom een onbekende tegenstander waar nog nooit in competitieverband tegen gespeeld is. vv. Schalkwijk heeft met ingang van dit seizoen de overstap gemaakt van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal. Deze overstap is tot nu toe qua resultaat nog niet erg succesvol gebleken, want uit de 9 gespeelde wedstrijden werden slechts 5 punten behaald. In de 1ste competitiewedstrijd was er een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen Bunnik’73 en verder werden de overige punten behaald in de “Krommerijn” derby’s. Thuis tegen Aurora werd er met 2-2 gelijkgespeeld en in Cothen werd met 1-0 gewonnen van SVF.

De thuiswedstrijd van vv. Schalkwijk tegen DVSA werd zowel afgelopen zaterdag als afgelopen dinsdag afgelast en dat betekent dat vv. Schalkwijk sinds 27 november vorig jaar geen competitiewedstrijd meer heeft gespeeld.

VVA Achterberg hervatte vorige week de competitie met een mooie en zeer verdiende 3-0 thuisoverwinning op SVF. Over de gehele wedstrijd was VVA Achterberg heer en meester, creëerde veel kansen en gaf weinig weg. Voor VVA Achterberg is het belangrijk om zaterdag a.s. met de volle buit terug te keren in Achterberg en in het spoor te blijven van DEV Doorn. DEV Doorn speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Candia’66 en de Rhenenaren zullen zich willen revancheren van de nederlaag tegen Oranje Wit, dus dat zou zo maar puntverlies voor DEV Doorn kunnen opleveren. Voor VVA Achterberg staat volgende week de derby op het programma tegen het goed presterende Musketiers in Elst en met een overwinning op vv. Schalkwijk kan men met goede moed richting Elst, maar mag men zeker tegenstander vv. Schalkwijk niet onderschatten.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. R.J. de Goede.

Locatie: Sportpark “Blokhoven” in Schalkwijk.

Aanvang: 14.00 uur
Meer nieuws Overzicht