2e elftal haalt nacompetitie!

08-05-2016

VVA’71 2 behaalt de nacompetitie door te winnen met 8 - 2 (4 - 2 ruststand) van IJFC 5.

Gisteren speelde het 2e elftal alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Ook voor het 2e elftal is het een apart voetbaljaar geworden die nog een vervolg krijgt. Op basis van de eindstand van de competitie (VVA 2 is daarin op doelsaldo 3e geworden) zal het 2e elftal de periode over nemen van de kampioen IJFC, waardoor er vanaf volgende week nacompetitie gespeeld zal gaan worden voor promotie naar de reserve 2e klasse. De tegenstander hierin zal van de week door de KNVB bekend worden gemaakt.

De laatste wedstrijd van de competitie moest gewonnen worden als we de nacompetitie wilden bereiken. Het weer en het feit dat onze tegenstander vorig weekeinde kampioen was geworden werkte zeker niet in ons nadeel. In deze wedstrijd stond het vizier niet altijd op scherp, waardoor het tot aan de rust nog spannend bleef. Na de rust was de wedstrijd gelopen en was het eigenlijk alleen nog maar wachten op het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter.