Rick Degenaar ook volgend seizoen actief bij VVA Achterberg

06-01-2022

Rick Degenaar zal ook in het nieuwe seizoen 2022-2023 deel uitmaken van de A-selectie van VVA Achterberg. De 30-jarige inwoner uit Lunteren is sinds dit seizoen actief bij VVA Achterberg en is momenteel topscorer met 11 doelpunten. Hij kwam slechts 5 van de 9 gespeelde competitiewedstrijden in actie, anders was wellicht het aantal doelpunten meer geweest. Doelstelling is nog steeds om met VVA Achterberg te promoveren en daar wil Rick graag zijn steentje aan bijdragen. VVA Achterberg is content met het aanblijven van de gemakkelijk scorende spits.

Naast de verlenging als speler, heeft Rick zich met het bedrijf EasyWork, waar Rick mede-eigenaar is, als sponsor verbonden aan VVA Achterberg.

EasyWork is een uitzendorganisatie met vestigingen in Lunteren, Bennekom en Veenendaal. We focussen ons niet op één branche maar proberen simpelweg vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Zo hebben we de afgelopen jaren een breed netwerk aan verschillende bedrijven en medewerkers opgebouwd.

Geen moeilijke communicatielijnen maar één contactpersoon die tot je beschikking staat om je te begeleiden en ondersteunen waar nodig. Dat is waar EasyWork voor staat.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of heb je behoefte aan personeel dan horen we het graag!

Rick Degenaar
06 53 45 13 04
rick@easyworkuitzendbureau.nl

Meer nieuws Overzicht