Adri van der Laan, bestuurslid seniorenvoetbal a.i. bij VVA Achterberg.

08-07-2020

Zoals wij allen weten heeft ons huidig bestuurslid senioren voetbal Nico van Laar er alsnog voor gekozen om zijn actieve voetbalperiode voort te zetten bij de 2e klasser vv Lunteren. De reden van zijn vertrek is om nog een keer te kijken of hij het niveau van een 2e klasser aankan. Tevens zou hij een van de dragende spelers worden in een vrij jeugdig elftal. Een rol die uitstekend bij hem past. Als derde reden gaf hij aan dat hij bij vv Lunteren weer centraal achterin speelt. Een rol die hem het beste ligt. Deze positie is bij VVA Achterberg al goed ingevuld waardoor hij zeer waarschijnlijk doorgeschoven zou worden naar een van de backposities. Al met al voor hem een reden om zijn heil nog even ergens anders te zoeken. Wij vinden het natuurlijk erg jammer maar respecteren zijn keuze en wensen hem veel succes in Lunteren.

Voetballen bij vv Lunteren en een bestuursfunctie bij VVA Achterberg zijn moeilijk te combineren. In overleg met Nico is er besloten om tijdelijk uit elkaar te gaan. Na zijn actieve periode is het de bedoeling dat Nico zijn bestuurstaken bij VVA Achterberg weer gaat oppakken. Door het vertrek is functie van bestuurslid seniorenvoetbal vacant geworden. Adri van der Laan is bereidt gevonden om deze functie tijdelijk op zich te nemen.

Adri behoeft natuurlijk geen introductie! Een VVA- er in hard en nieren. Hij heeft binnen onze vereniging en bij VVA `71 al vele functies bekleedt waaronder jeugdvoorzitter en voorzitter. Voor al zijn inspanningen is hij al benoemd tot erelid van onze vereniging. Momenteel is Adri actief als teammanager bij het 1e elftal. Wij zijn zeer verheugd dat Adri de bestuursfunctie seniorenvoetbal tijdelijk wil invullen. Met Adri komt er veel bestuurlijke ervaring binnen ons bestuur waar wij allen veel van kunnen opsteken. Wij heten Adri dan ook van harte welkom!

Egbert van der Burg

Voorzitter VVA Achterberg.