Nieuwe keuken

18-04-2022

Een aantal weken geleden is een vrijwilligersteam druk bezig geweest met het renoveren van onze keuken en het plaatsen van allemaal nieuwe keukenapparatuur. Zowel de keuken als de keukenapparatuur waren nodig aan vervanging toe Nadat een klein projectgroepje een voorstel had gemaakt welke werkzaamheden er verricht moesten worden en welke nieuw apparatuur er aangeschaft moest worden, is dit voorstel besproken in het bestuur en heeft het bestuur akkoord gegeven om de werkzaamheden uit te voeren en de nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen en te plaatsen. Vervolgens werd de hele keuken ‘gestript’, is er een muur verwijderd en de oude bestuurskamer bij de keuken getrokken, zijn er nieuwe tegels gezet, is er een nieuw plafond geplaatst en is er een nieuwe vloer gelegd. Nadat deze werkzaamheden allemaal voltooid waren, kon er een begin gemaakt worden met de (her)inrichting van de keuken. Er werd een nieuwe rvs-werkbank geplaatst en 4 x 14ltr. Friteuses waardoor er meer en sneller tegelijkertijd gefrituurd kan worden. Er is een extra mini-koelcel geplaatst om meer dranken te kunnen koelen. Verder is er een grotere afzuiginstallatie geïnstalleerd en een nieuwe vaatwasser geplaatst. Het resultaat is fantastisch en onze barvrijwilligers zijn erg tevreden met de nieuwe mogelijkheden. Tevens is er nu veel meer ruimte in de keuken.

Natuurlijk konden we bij deze renovatie ook rekenen op een aantal sponsoren en we willen de volgende sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage: Van de Weert Installatietechniek, G.E. van Dam, Bouwbedijf Heijnekamp, D&G Chaletbouw, RvM Vloeren, Aveko, Erba Metaalbewerking en Johan van der Voort.

Naast de vele sponsoren zijn er ook een groot aantal vrijwilligers die een geweldige bijdrage hebben geleverd en onze dank gaat dan ook uit naar: Albert Meeuwissen, Breun van Ruiswijk, Heini van Hunnik, Jaap van de Pavert, Jacquelina van Dijk, Jan van Beijnum, Roef van Beijnum en William van Gaal. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Everard Sukkel en Roef van Dijk, die de karrentrekkers waren van dit project en die heel veel vrije tijd in dit project gestopt hebben. Nogmaals iedereen hartelijk dank voor een geweldige bijdrage. Het resultaat mag er zijn.

Meer nieuws Overzicht