VVA gaat op bezoek bij FC de Bilt

08-03-2024

VVA Achterberg gaat zaterdag 9 maart a.s. op bezoek bij FC de Bilt. Op zaterdag 14 oktober ’23 incasseerde VVA Achterberg een onnodige 3-1 nederlaag in eigen huis. Een wedstrijd waarin voldoende kansen werden gecreëerd, maar het vizier stond niet op scherp. Voor VVA scoorde destijds Mike Jansen, terwijl Youness Akhiat (2x) en Tim Elders doeltreffend waren voor FC de Bilt.

FC de Bilt is een grillige ploeg die goede resultaten afwisselt met minder goede resultaten. De ploeg van trainer en oud VVA-speler Joel Titaley verloor vorige week met 4-2 bij koploper Veensche Boys en zal dus gebrand zijn om voor eigen publiek de punten in eigen huis te houden. In de laatste thuiswedstrijd blies FC de Bilt met 6-0 sv. Nieuw Utrecht van het veld, dus VVA is gewaarschuwd, want FC de Bilt behaalt de meeste wedstrijdpunten (16) in thuisduels.

Afgelopen week behaalde VVA een mooie en verdiende 3-0 overwinning op VVOP nadat er 3 nederlagen op rij geleden waren. Een welkome 3 punten die hard nodig waren om bij de eerste 9 plekken op de ranglijst te blijven. Ook zaterdag a.s. zal er gestreden worden voor de 3 punten. VVA staat op de 7e plaats op de ranglijst met 21 punten uit 16 wedstrijden. FC de Bilt behaalde 25 punten uit 16 wedstrijden. Bij winst kan VVA dus op 1 punt van FC de Bilt komen, maar bij verlies wordt het gat met FC de Bilt 7 punten.

Bij VVA keert Giovanni Scharrenberg na zijn blessure weer terug in de wedstrijdselectie en is hersteld van zijn blessure. Ook Bob van den Hudding keert weer terug in de wedstrijdselectie. Bob was aan het einde van vorig seizoen gestopt bij VVA, maar is sinds afgelopen week weer aangesloten bij de A-selectie, dus de staf heeft weer wat meer keuzemogelijkheden.

De wedstrijd FC de Bilt tegen VVA Achterberg staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Bram van den Boorgaard uit Amersfoort.

Locatie: Sportpark “Weltevreden” te De Bilt.
Aanvang: 14.00 uur

Meer nieuws
Overzicht