VVA Achterberg beëindigt samenwerking met Kees van Rijswijk

16-04-2019

Het bestuur van VVA Achterberg heeft in overleg met de technische commissie besloten de arbeidsovereenkomst met hoofdtrainer Kees van Rijswijk met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Dit besluit is genomen vanwege de slechte resultaten en het tegenvallende spel van het eerste elftal na de winterstop. De afgelopen weken verspeelde VVA Achterberg de kansen op het kampioenschap en is zelfs deelname aan de nacompetitie nog niet zeker wat aan het begin van de competitie nog één van de doelstellingen was.

VVA Achterberg was met de winterstop nog trotse koploper, maar verspeelde in de laatste 7 wedstrijden maar liefst 13 punten met het verlies afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen sv Panter als dieptepunt.

De technische commissie heeft snel geschakeld en heeft in Jan Veldhuizen een opvolger gevonden om het seizoen af te maken. De 52 jarige trainer uit Lienden heeft een rijke en succesvolle historie in het amateurvoetbal wat begon in het jaar 2000 bij SV Beatrix Hoenderloo.Daarna was hij trainer bij onder andere SDS ´55 uit Wekerom, Blauw Geel ’55, Lunteren, Hercules, DVS ’33 en Roda ’46 en FC Lienden.

Aan Jan Veldhuizen de taak om het elftal weer vertrouwen te geven en via de nacompetitie alsnog promotie proberen af te dwingen.

VVA Achterberg hecht eraan haar waardering uit te spreken voor de inzet en betrokkenheid van Kees van Rijswijk tot op heden en wenst Jan Veldhuizen succes in de laatste fase van het seizoen 2018/2019 bij VVA Achterberg.