Bram de Groot Pupil van de Week

10-10-2019

Zaterdag 12 oktober staat de tweede competitiewedstrijd voor VVA Achterberg 1 op het programma. Een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent te weten DVSA uit Amerongen. Om zeer sterk voor de dag te komen hebben we ook deze week weer een kanjer van een pupil van de week.

Bram de Groot zal a.s. zaterdag 12 oktober tijdens de kraker VVA Achterberg 1 – DVSA 1 schitteren als pupil van de week.

Bram alias “de motor” speelt bij VVA Achterberg in de JO8-1. Bram is naast controleur ook de aanjager op het middenveld. Altijd aanspeelbaar en weet met de meest magistrale passes zijn medespelers te bereiken.

Opgeven staat bij Bram ook niet in zijn woordenboek. Een vaste waarde voor het elftal waar zijn trainer Gijs-Jan en coach Thijmen maar wat blij mee zijn. Bram zal ook nooit een training en/of wedstrijd overslaan, hij is er gewoon altijd!

Tijdens de wedstrijden weet hij iedere keer de juiste positie uit te kiezenm zowel in aanvallend, als verdedigend opzicht. U kent waarschijnlijk al Frenkie de Jong, deze jongen is misschien nog wel beter.

Indien de kans zich voordoet heeft hij ook nog eens een verwoestend schot in zijn beide benen om elke keeper kansloos te laten.

Wilt u Bram met eigen ogen zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent. Bram speelt met zijn team a.s. zaterdag 12 oktober om 10.30u thuis tegen VRC JO8-3.

De wedstrijd VVA Achterberg 1 – DVSA 1 start om 14.30 uur.

Bram heel veel plezier en geniet er van!

De Feestcommissie