Voorbeschouwing vv. HDS - VVA Achterberg

01-04-2022

Zaterdag 2 april a.s. gaat de brigade van trainer Dennis Koorn op bezoek bij vv. HDS in Leersum en gaat daar proberen om de ongeslagen status vast te houden. Na de hervatting van de competitie op zaterdag 19 februari jl. speelde VVA Achterberg 6 wedstrijden en behaalde de volle winst met 18 punten. Er werden 18 doelpunten gescoord en er werd slechts 1 tegendoelpunt geïncasseerd. VVA Achterberg is koploper in 4I. DEV Doorn heeft hetzelfde aantal wedstrijden en punten (15-37), maar VVA Achterberg heeft een beter doelsaldo, nl. +37 om +26. DEV Doorn speelde vorige week zaterdag met 2-2 gelijk op bezoek bij Schalkwijk en wist midweeks ternauwernood met 3-2 van Aurora te winnen na een 0-2 achterstand. Bij winst zaterdag a.s. op HDS legt VVA Achterberg beslag op de 2de periodetitel en is het in ieder geval geplaatst voor de nacompetitie.

De eerste ontmoeting eerder dit seizoen op 20 november ’21 in Achterberg tegen vv. HDS eindigde in een 5-0 overwinning voor VVA Achterberg met doelpunten van Rick Degenaar (2x), Wesley van Merkestein (2x) en Jorn Hiensch.

Trainer Dennis Koorn heeft weer voldoende keuzemogelijkheden om het beste team het veld in te sturen en de juiste tactiek af te stemmen om te proberen om met de volle winst uit Leersum te vertrekken.

In Doorn staat zaterdag ook nog een leuke wedstrijd op het programma, want daar ontvangt DEV de nr. 3 ’t Goy. ’t Goy heeft 9 punten achterstand, maar wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Bij winst op DEV Doorn en winst bij het inhaalduel tegen Odijk op dinsdag 5 april a.s. kan dat gat maar zo verkleind worden naar 3 punten en gaan we naar een spannende apotheose van de competitie. Spanning die we de afgelopen jaren vanwege Covid-19 hebben moeten missen.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. D.C. Verzijl.

Locatie: Sportpark “De Engelse Berg” in Leersum.
Aanvang: 15.00 uur


Meer nieuws Overzicht