Nieuws van de curator

02-01-2016

Het huidige bestuur ontving vandaag een positief bericht van curator Mevr. Maduro, Ook de leden zijn middels een brief door Mevr. Maduro geïnformeerd.
De informatie luidt als volgt.
Op 20 november '15 is door de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht voorlopige surseance van betaling verleend aan VVA'71 met aanstelling van mr. Mevr. Maduro als bewindvoerder. Op 24 december '15 is door de rechtbank Midden-Nederland in Utrecht VVA'71 in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. D.M. Staal als rechter-commissaris en benoeming van mr. Mevr. Maduro tot curator.
Het voornemen van de curator is om de voetbalactiviteiten van VVA'71 in competitieverband voort te zetten na de winterstop. De voortzetting bestaat eruit dat alle jeugd- en seniorenelftallen, met uitzondering van het eerste elftal, kunnen blijven trainen en competitiewedstrijden kunnen blijven spelen. Ook zal de accommodatie van de vereniging, waaronder de kantine - in beperkte mate - kunnen worden gebruikt. De curator heeft toestemming gekregen van de rechter-commissaris om hiertoe over te gaan. Op dit moment is de curator in gesprek met de KNVB over de mogelijkheid tot voortzetting van de voetbalactiviteiten van VVA'71 in competitieverband en zij verwacht op korte termijn het gesprek met de KNVB af te ronden, zodat duidelijkheid bestaat over het voortzetten van deelname aan de competities.
Met ingang van maandag 4 januari 2016 kunnen alle trainingen weer op reguliere wijze van start gaan en dat is goed nieuws voor onze voetballende leden. De curator zal ons op de hoogte houden over de gesprekken met de KNVB en zodra er meer duidelijkheid is, zal dit via de website gecommuniceerd worden.Voorts is de curator aan het onderzoeken naar de - duurzame - wijze waarop de voetbalactiviteiten van VVA'71 voor de leden kunnen worden behouden. Begin januari hoopt ze daar inhoudelijk over te kunnen berichten. Door voortzetting van de voetbalactiviteiten voor nu vertrouwt Mevr. Maduro erop dat het verenigingsleven nog een centrale rol kan blijven vervullen en streeft zij ernaar ons op korte termijn te kunnen informeren over een voortzetting van duurzame aard.
We zijn erg blij met dit positieve bericht en dat geeft ons ook weer wat moed.
Penningmeester en vice-voorzitter Walther Veltman zal de komende tijd als woordvoerder namens het huidige bestuur blijven optreden, dus als u vragen/opmerkingen heeft, kunt u bij hem terecht.

Namens het huidige bestuur,
Adri van der Laan, voorzitter






Meer nieuws
Overzicht