Voorbeschouwing VVA’71 – FC Breukelen

06-03-2015

Zaterdag 7 maart '15 staat de wedstrijd VVA’71 – FC Breukelen op het programma, de nrs. 4 en 8 van de ranglijst.
Debutant FC Breukelen, ontstaan in 2007 toen c.s.v. Vitesse en v.v. Nijenrodes fuseerden, begon het seizoen voortvarend en behaalde uit de eerste 4 competitiewedstrijden 9 punten met o.a. grote overwinningen op SteDoCo (5-1) en Montfoort (5-3). Deze goede reeks kon echter niet doorgezet worden en VVA’71 wist op 25 oktober ’14 de wedstrijd in Breukelen winnend met 1-0 af te sluiten door een beslissende treffer van Siemen Eijkemans. FC Breukelen neemt op dit moment de 8ste plaats in op de ranglijst met 20 punten uit 16 wedstrijden, maar als het de 2 inhaalwedstrijden weet te winnen, kunnen ze maar zo stijgen naar een 5e positie.
VVA’71 heeft vorige week, na de mooie 1-0 thuisoverwinning tegen DOVO, genoegen moeten nemen met een 1-1 gelijkspel in en tegen Huizen. Gezien het spelbeeld een terechte uitslag, dus is het zaterdag weer noodzakelijk om 3 punten in Achterberg te houden om de aansluiting met de top te behouden. VVA’71 behaalde uit 18 gespeelde wedstrijden 30 punten.
Zowel VVA’71 als FC Breukelen beschikken over veel scorend vermogen. VVA’71 wist tot nog toe 32 doelpunten te scoren, waarvan Denny van Loen er 11 voor zijn rekening nam en FC Breukelen scoorde 30 keer. Daniel Kops scoorde hiervan 14 keer en is tevens de topscorer van de Hoofdklasse A. VVA’71 zal zaterdag in ieder geval aantreden zonder de geblesseerden Siemen Eijkemans en Ricardo Vermeulen en de afwezige Mike Versloot. Anouar Tmim is na zijn blessure weer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer/coach Johan de Man en Christy Bonevacia keert terug van een schorsing.

Peugot Dealer Nefkens Midden BV is de wedstrijdsponsor en Verhuurcity BV uit Rhenen is de balsponsor.
Huib van Dijk, speler van VVA’71 F3, is vandaag Pupil van de Week.