Voorbeschouwing VVA'71 - ODIN'59

09-10-2015

Zaterdag staat de wedstrijd VVA’71 – ODIN’59 op het programma. VVA’71 is de nummer 12 en ODIN’59 is de koploper in de Hoofdklasse A.
ODIN’59 is ook dit seizoen weer voortvarend van start gegaan in de competitie en won 4 van de 5 wedstrijden en speelde 1x gelijk. Hoewel er aan het einde van het vorig seizoen een aantal (belangrijke) spelers vertrokken, lijkt dit niets afgedaan te hebben aan de kwaliteit van de selectie en lijkt ODIN’59 ook het komende seizoen mee te strijden om de prijzen. ODIN’59 is sinds het seizoen 2009-2010 een vaste waarde in de Hoofdklasse en wist zich de afgelopen seizoenen 3x te plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse, maar wist promotie nog niet te bewerkstelligen. Onder leiding van de nieuwe trainer Richard Plug (afkomstig van de Kennemers) en een aantal nieuw aangetrokken spelers, wordt opnieuw geprobeerd de stap naar de Topklasse te zetten. ODIN’59 behaalde 13 punten uit 5 wedstrijden en wist maar liefst 18x te scoren, terwijl er slechts 6 tegendoelpunten geïncasseerd werden.
VVA’71 is de competitie slecht begonnen en bivakkeert in de onderste regionen. 4 Wedstrijden werden er verloren en slechts 1 wedstrijd werd gewonnen. Er wordt redelijk gevoetbald, maar wekelijks leveren persoonlijke fouten onnodige tegendoelpunten op. Ook voorin wordt er weinig effectief omgesprongen met de kansen en dan wordt het moeilijk om wedstrijden te winnen. Laten we hopen, dat de wedstrijd tegen ODIN’59 de ommekeer gaat brengen. Vorig seizoen werd er 2x gewonnen tegen ODIN’59. In Heemskerk won VVA’71 met 4-0 en in Achterberg werd het 3-0.
We kunnen zaterdagmiddag dus twee clubs verwachten die volop voor de winst gaan strijden, want ODIN’59 wil koploper blijven en VVA’71 heeft de punten hard nodig om de aansluiting te houden en niet verder in de problemen te raken.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. B.R. Annegarn uit Noordwijk. Autobedrijf De Groot is wedstrijdsponsor en Schuilenburg Grindhandel is de balsponsor.


Meer nieuws
Overzicht