Jeugd VVA Achterberg gestart met trainingen

24-08-2020

Zaterdag 22 augustus jl. was het dan eindelijk zover. De jeugd van VVA Achterberg kon eindelijk weer het trainingsveld op. Hoewel er een korte zomerstop was, stonden onze jeugdspelers en jeugdtrainers weer te trappelen om te beginnen. Als eersten waren het de JO9-1 en JO11-1 die het trainingsveld betraden en onder de bezielende leiding van Johan van der Voort en Gijs-Jan Baardman de eerste training van het nieuwe seizoen ondergingen. Daarna was het de beurt aan de JO13-1 en JO

Jan 13-1-2.jpg

JO13-2. Jan Hardeman trainde, zoals gewoonlijk, met veel enthousiasme en liet de spelers leuke speloefeningen doen. Bij de JO13-1 genoot trainer Jan van Beijnum genoot nog van een welverdiende vakantie, maar Jan had in 1e elftaltrainer Jan Veldhuizen een waardige vervanger geregeld en de spelers vonden het super leuk. Bij de JO19-1 was er een grote opkomst en zij werden vakkundig onder handen genomen door Johan Florissen en Patrick Meurs.

Volgende week zaterdag zullen ook de Kabouters weer met de trainingen gaan beginnen onder leiding van Tijs Elenbaas en gaan voor de andere jeugdteams de bekerwedstrijden van start.