VVA ontvangt FC Hilversum

02-05-2024

Zaterdag 4 mei a.s. staat de thuiswedstrijd tegen het gedegradeerde FC Hilversum op het programma. FC Hilversum keert na 1 jaar weer terug naar de 3de klasse en kan het restant van de wedstrijden in de competitie vrijuit voetballen. Op zaterdag 2 december ’23 speelden beide teams in Hilversum 2-2 gelijk op een zeer slecht (half bevroren) bespeelbaar veld. In een uitermate zwakke wedstrijd van VVA-zijde scoorden (de inmiddels vertrokken) Tarik el Khoulati en Wesley van Beijnum de doelpunten voor VVA.

FC Hilversum kent een teleurstellend seizoen en had zich vooraf een beter seizoen voorgesteld. Het behaalde uit de laatste 7 wedstrijden slechts 1 schamel puntje, maar het zal zeker proberen om op een waardige manier afscheid te nemen van de 2e klasse.

Na het teleurstellende 4-2 verlies van 2 weken geleden bij De Merino’s moet er zaterdag a.s. gewonnen worden van degradant FC Hilversum, want anders gaan de play-off wedstrijden om degradatie/handhaving wel erg dichtbij komen. Er volgen na zaterdag nog wedstrijden tegen VRC (11 mei uit), EDO (18 mei thuis) en Lunteren (25 mei uit), dus er is volop kans om zich ‘veilig’ te spelen, maar dan moet dat besef wel even bij alle spelers tussen de oren komen en dat er voor de volle 100% inzet en strijdlust geboden moet worden en er sprake moet zijn van karakter en een winnaarsmentaliteit. Zaterdag a.s. kan er een goede stap gezet worden, maar dan is winst noodzakelijk en moeten de 3 punten in Achterberg blijven.

Na een week van rust heeft het 1e elftal afgelopen week de trainingen weer opgepakt en lijken de pijntjes bij de meeste spelers onder controle. Voor komende zaterdag is de volledige selectie beschikbaar en zullen de trainers weer keuzes kunnen maken.

De wedstrijd VVA Achterberg tegen FC Hilversum staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Mitchell Stuurman uit Hoofddorp.

VVA Achterberg wenst alle bezoekers aan deze wedstrijd op sportpark “De Meent” een mooie en sportieve voetbalmiddag toe.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur

Meer nieuws
Overzicht