Hielke van Butselaar assistent-trainer 2e elftal

07-03-2015

Na de aanstelling van Jan-Jaap van der Poel als trainer/coach van het 2e elftal voor komend seizoen, heeft het bestuur deze week overenstemming bereikt met Hielke van Butselaar om het komende seizoen als assistent-trainer van het 2e elftal te fungeren. De trainersstaf is nu compleet en wordt er verder gewerkt aan de invulling van de spelersgroep en de begeleidingsstaf.

Hierna stelt Hielke zichzelf nader voor:

Aankomend seizoen zal ik Jan-Jaap van der Poel assisteren bij het 2e elftal van VVA’71.

Mijn verleden als speler:
Ik ben begonnen met voetballen toen ik 6 jaar oud was. We woonden toen in Ochten en ik heb tot mijn 11e bij voetbalvereniging Uchta gespeeld. Na onze verhuizing naar Bennekom, ben ik daar gaan voetballen tot mijn 17e jaar. Toen ben ik een tijdje met voetballen gestopt. Rond mijn 26e heb ik het voetballen weer opgepakt. Ik heb toen in het 2e elftal van SDS’ Wekerom gevoetbald. Helaas heb ik daar ook een knieblessure opgelopen en moest ik op 34e jarige leeftijd stoppen met het voetballen.

Mijn verleden als trainer:
Mijn zoon ging voetballen bij DTS’35 in Ede en zodoende ben ik ook bij DTS’35 terecht gekomen. Ik wilde toch graag bezig zijn met het voetballen en besloot trainer te worden. Ik heb de E3, D4 en de C2 getraind, allen 2 seizoenen. In 2013 heb ik mijn UEFA C gehaald. De laatste 2 jaar assisteer ik Jan-Jaap van der Poel bij de A1. Ik kijk ernaar uit om in het nieuwe voetbalseizoen Jan-Jaap van der Poel te assisteren bij het 2e elftal van VVA’71.

Privé:
Ik ben 17 jaar getrouwd met Marina en we hebben 2 kinderen. Bram van 16 jaar en Femke van 13 jaar. We wonen in Ede. Ik ben altijd veel met sport bezig geweest, naast het voetballen ook met tennissen en golfen.

Werk:
Ik heb een eigen schoonmaakbedrijf, HABU schoonmaakorganisatie. Ik ben al zo’n 20 jaar in de schoonmaakbranche actief.

Met sportieve groet, Hielke