Winst voor 2e elftal in eerste bekerwedstrijd

22-08-2015

Het 2e elftal heeft zaterdag jl. een 2-1 overwinning geboekt in de 1e bekerwedstrijd van het seizoen in Eemnes tegen Eemnes 2. De ploeg van trainer Jan-Jaap van de Poel kende veel nieuwe gezichten, maar was verre van compleet, omdat er nogal wat spelers ontbraken. In de 1e helft was VVA'71 de betere ploeg en legde bij vlagen mooi en verzorgd voetbal op de mat. Dit resulteerde in een 0-2 voorsprong bij rust door een geweldig doelpunt van Renaldo van den Brink (afstandschot van 40 meter over de keeper heen die iets te ver voor zijn doel stond) en een rake kopbal van Mark van Ruiswijk. De score had hoger kunnen zijn als de vele kansen wat beter uitgespeeld waren. In de 2e helft werd het voetbal wat rommeliger, maar kreeg VVA'71 nog voldoende mogelijkheden om de score uit te breiden, maar dat gebeurde niet. Het werd nog even spannend toen Eemnes 5 minuten voor tijd de stand op 1-2 zette, maar VVA'71 wist de voorsprong over de streep te trekken. Woensdag 26 augustus a.s. is Renswoude 2 de volgende tegenstander in de bekercompetitie. De aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur op sportpark "De Meent" te Achterberg.