Trouwe supporter wordt niet vergeten door de A selectie van VVA Achterberg.

09-04-2020

Rob Hooiveld woont en werkt bij Zideris, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Nog niet zo lang geleden is hij verhuisd van het Nateland in Achterberg naar de Bantuinweg in Rhenen. Daar heeft hij zijn eigen appartement en heeft hij het prima naar zijn zin.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is het coronavirus toch uitgebroken in het appartementencomplex waar Rob woont. Zijn werklocatie was al gesloten en nu moet hij ook nog in zijn appartement blijven. Voor Rob wordt het op deze manier een heel klein wereldje, zeker omdat hij altijd graag onder de mensen is.

Hij is op 8 april jarig geweest en de verwachting was dat dit een sobere verjaardag zou worden. Gelukkig zijn er in deze nare periode ook positieve, hartverwarmende momenten!

Rob is een trouw supporter van VVA Achterberg. Bij alle wedstrijden, zowel uit als thuis, is Rob langs de lijn te vinden. Bij de thuiswedstrijden mag hij zelfs in de VOC ruimte zitten om na afloop met sponsoren en spelers na te praten over de wedstrijd. Ook mag hij regelmatig een bloemetje geven aan de man van de wedstrijd of een wedstrijdbal aan de sponsor. Zo is hij uitgegroeid tot een bekend persoon binnen onze vereniging waar iedereen wel tijd weet te vinden om een praatje met Rob te maken.

Voetballen zit er al een tijdje niet meer in en ook zijn bewegingsvrijheid op de Bantuinweg is beperkt. Zou iedereen hem dan al weer vergeten zijn? Niets is minder waar! Groot was de verrassing toen er een grote taart op zijn verjaardag verscheen met de hartelijke felicitaties van de gehele A selectie van VVA Achterberg. Ook kreeg hij deze dag vele whats App videoboodschappen van de spelers van het 1e van VVA Achterberg. Een groots gebaar van deze mannen. Jullie hebben er toch een onvergetelijke dag voor hem van gemaakt. Namens Rob nog hartelijk dank!

Wij kunnen nog meer doen. Stuur eens een kaartje. Dat is toch een lichtpuntje in een lange dag binnen zitten. Rob zal er erg blij mee zijn.

Zijn adres:

Rob Hooiveld

Bantuinweg 2

Afd. 0

3911 MX Rhenen.

Namens het bestuur,

Egbert van der Burg

Voorzitter VVA Achterberg.