VVA gaat op bezoek bij koploper Veensche Boys

21-03-2024

VVA Achterberg gaat zaterdag 23 maart a.s. op bezoek bij koploper Veensche Boys. Op zaterdag 4 november ’23 eindigde de wedstrijd in Achterberg in een 3-3 gelijkspel en verspeelde VVA een 3-0 voorsprong. De VVA-doelpunten werden toen gescoord door Wesley van Beijnum 2x en Wesley van Merkestein.

Veensche Boys wil kampioen worden in de 2e klasse B en promoveren naar de 1e klasse. Het won de 2e periode, dus ze zijn al geplaatst voor de play-off wedstrijden voor promotie. Op dit moment is Veensche Boys koploper met 43 punten uit 18 wedstrijden en heeft het 5 punten voorspong op naaste belager VRC. De voorsprong op nr. 3 FC de Bilt bedraagt al 12 punten, dus het kampioenschap zal hoogstwaarschijnlijk gaan tussen Veensche Boys en VRC. De laatste thuisnederlaag van Veensche Boys dateert van zaterdag 11 november ’23 toen het met 1-0 verloor van FC Breukelen.

VVA behaalde vorige week een mooie en zwaar bevochten 3-2 overwinning op sv. Nieuw Utrecht en klom naar de 8e plek op de ranglijst. Zaterdag a.s. zal het alles in het werk stellen om met een resultaat huiswaarts te keren om met een goed gevoel het vliegtuig in te stappen naar Spanje om daar in Torremolinos een trainingskamp te beleggen en zich voor te bereiden op de laatste belangrijke wedstrijden in de competitie. In Spanje zal er naast de trainingen ook een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen UD Fuengirola Los Boliches.

De wedstrijd Veensche Boys tegen VVA Achterberg staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Arjen Nauta uit Beverwijk.

Locatie: Sportpark “Nijkerkerveen” te Nijkerkerveen.
Aanvang: 14.30 uur

Meer nieuws Overzicht