13-05-2023 “Kampioenswedstrijd” voor VVA Achterberg 1 met GROOT feest!

07-05-2023

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen gaat de mooiste thuiswedstrijd van het jaar worden! Het eerste elftal staat op de drempel van wederom een kampioenschap! Sterker nog we gaan gewoon Kampioen worden. Als je er zo dicht bij zit kan dat niet meer mis gaan!

Maar wat er ook gebeurd, één ding is zeker het wordt in ieder geval één groot feest bij VVA Achterberg op 13 mei aanstaande!

VVA Achterberg heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen spetterend af te sluiten. Een werkelijk fantastisch programma is opgezet om er een onvergetelijk slotakkoord van het seizoen van te maken.

Niemand minder dan Danny Heden zal naast zijn talentvolle zang kwaliteiten deze middag en avond ook als DJ en zijn kunsten vertonen. Maar dat is nog niet alles.

Als we bekomen zijn van de zangkunsten van Danny gaat het goed los want “good old” Ronny Ruysdael (De Sjonnies) zal de kantine van de Achterbergse velden pas echt op z’n kop zetten. En als je denkt dat je er dan bent, nou vergeet het maar want “ons moeder zei nog…” de enige echte Jan Biggel zal daarna het binnenveld van Achterberg ook nog even op z’n grondvesten doen trillen.

Kortom dit beloofd een waar spektakelstuk te worden en als we dan ook nog eens Kampioen worden, wat wil je nog meer!

Het wordt mooi weer, het terras is open en voor de kinderen is er een springkussen geregeld!

Tot zaterdag!

Meer nieuws
Overzicht