Doelman Stefan Blankestijn maakt de overstap naar VVA ‘71

27-05-2016

De technische commissie is content met de komst van doelman Stefan Blankestijn naar VVA ’71. Voor het nieuwe seizoen is er in de A en B-selectie plaats voor drie keepers. Met Leroy van Dijk, de huidige keeper van het 2e elftal is er één jonge en talentvolle doelman in huis, dat betekent dat er nog behoefte was aan twee andere keepers.

Met Stefan Blankestijn haalt VVA ’71 een bijzonder talentvolle doelman uit de regio binnen, wat prima past in het plan van aanpak voor de komende jaren. Onder leiding en begeleiding van keeperstrainer Arno Blankenspoor krijgen zowel Stefan als Leroy de kans zich verder te ontwikkelen en beter te worden.

Met de komst van Stefan zijn we nog steeds op zoek naar een 3e doelman voor de beide selecties, waarbij de keepers zelf zullen moeten knokken voor hun plaats. Waar overigens niets mis mee is.

VVA ’71 heet Stefan van harte welkom in Achterberg.

Stefan stelt zich voor: "Ik ben Stefan Blankestijn, 20 jaar oud en woon in Veenendaal. Al vanaf de F-pupillen sta ik in het doel bij VRC, omdat mijn opa mede oprichter is van de club was het dan ook logisch om daar te beginnen. Ik ben dus een echte VRC-er . Verder heb ik alle jeugdselectie elftallen doorlopen en heb ik mijn debuut in het eerste op 16 jarige leeftijd gemaakt. Ik ben nu toe aan een nieuwe ervaring en VVA '71 biedt mij deze. Ik heb veel zin om met deze "nieuwe" club te gaan beginnen volgend seizoen.”