Informatie over Candia’66 – VVA Achterberg.

21-09-2020

Op zaterdag 10 oktober a.s. staat de Gemeentelijke derby Candia’66 – VVA Achterberg op het programma. Vanwege het Corona-tijdperk waarin we leven, dienen beide verenigingen zich te houden aan de Corona-maatregelen die ons door de overheid en de KNVB zijn opgelegd.

De thuisspelende vereniging, in dit geval dus Candia’66, is verantwoordelijk voor een ordentelijk verloop rondom deze wedstrijd en heeft daartoe een aantal maatregelen genomen. Dientengevolge zal VVA Achterberg ook een aantal maatregelen moeten treffen.

De maatregelen / richtlijnen zijn:

  1. De aanvangstijd van deze wedstrijd is om 17.00 uur, zodat vooraf alle andere wedstrijden bij Candia’66 doorgang kunnen vinden. Vanaf 14.45 uur zullen alle bezoekers het sportpark van Candia’66 dienen te verlaten en zal ook de kantine van Candia’66 tijdelijk gesloten worden.
    (VVA 4 en VVA JO19-1 spelen op 10 oktober ook een wedstrijd bij Candia’66 en zij worden dringend verzocht om na de wedstrijd het sportpark te verlaten).
  2. Candia’66 zal bij de wedstrijd tegen VVA Achterberg max. 250 toeschouwers toelaten op het sportpark, geheel in overeenstemming met de Corona-richtlijnen. Toeschouwers dienen vooraf een toegangsbewijs aan te schaffen. Toegangsbewijzen kosten 5 euro per stuk en worden op naam gesteld en zijn dus persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.
  3. VVA Achterberg heeft 75 toegangsbewijzen toegewezen gekregen. Van deze toegangsbewijzen zullen in eerste instantie vaste supporters van ons eerste elftal, vrijwilligers en kaderleden een toegangsbewijs kunnen aanschaffen (inschrijving t/m uiterlijk zaterdag 26 september a.s. bij Adri van der Laan, tel./WhatsApp 06 – 51 59 90 44)
  4. Daarna stellen we overige leden in de gelegenheid om een toegangsbewijs aan te schaffen. Bij meerdere aanmeldingen dan er toegangsbewijzen beschikbaar zijn, zal er geloot worden. Over deze inschrijving volgt nadere informatie via deze website.
  5. De toegangsbewijzen kunnen in het clubhuis van VVA Achterberg opgehaald worden op dinsdagavond 6 oktober ’20 tussen 19.00 en 21.00 uur en op donderdagavond 8 oktober ’20 tussen 19.00 en 21.00 uur. De toegangsbewijzen dienen dan ook contant afgerekend te worden.
  6. VVA Achterberg dient aan Candia’66 een overzicht te verstrekken aan wie toegangsbewijzen verkocht zijn i.v.m. een eventueel contactonderzoek door de GGD. Bij het ophalen van de toegangsbewijzen zal uw naam en telefoonnummer dan ook geregistreerd worden.
  7. Op zaterdag 10 oktober a.s. dient u bij het betreden van het sportpark van Candia’66 uw toegangsbewijs te tonen. Er kan tevens om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Daarna ontvangt u een polsbandje. Zonder (geldig) toegangsbewijs is het verboden om het sportpark te betreden.
  8. Bij VVA Achterberg zal het clubhuis tot ca. 21.00 uur geopend zijn, zodat de VVA supporters na de wedstrijd direct het sportpark van Candia’66 kunnen verlaten en naar VVA Achterberg terug kunnen keren. Selectie & Staf van het 1ste elftal zullen na de wedstrijd ook terugkeren naar VVA Achterberg.

Helaas zijn deze maatregelen allemaal nodig gezien de Corona richtlijnen, maar desondanks hopen we op een leuke en spannende wedstrijd met een gunstig resultaat voor VVA Achterberg.

Voor verdere vragen, kunt u contact opnemen met Adri van der Laan, Bestuurslid Seniorenvoetbal a.i. Tel. 06 – 51 59 90 44.

Alles onder voorbehoud van eventuele komende aangescherpte richtlijnen van de (Gemeentelijke) overheid en KNVB.

Bestuur VVA Achterberg, 21 september 2020.

Meer nieuws
Overzicht