Voorbeschouwing DEV Doorn - VVA Achterberg

14-04-2022

Op paaszaterdag gaat VVA Achterberg op bezoek bij DEV Doorn. Een topper tussen de 2 koplopers. Beiden hebben 17 wedstrijden gespeeld, 13 wedstrijden gewonnen en 4x gelijk gespeeld. Doelsaldo van VVA Achterberg is 62-15 (+47) en van DEV Doorn 50-20 (+30). Een licht voordeel dus voor VVA Achterberg.

Op 30 oktober ’21 werd het in Achterberg 1-1 en hielden de clubs elkaar in evenwicht. VVA Achterberg wist op karakter een 0-1 achterstand om te buigen in een gelijkspel, ondanks dat het destijds een 4-tal basisspelers miste, die nu weer inzetbaar zijn.

DEV Doorn, waar trainer Rick Andeweg onlangs zijn contract verlengde, zal er alles aan gelegen zijn om het thuispubliek op een overwinning te willen trakteren, maar VVA Achterberg zal de 3 punten graag mee naar Achterberg willen nemen. Kortom, de verwachting is, dat het een spannende wedstrijd zal worden, waarbij de vorm van de dag en het verloop van de wedstrijd bepalend zal zijn voor het uiteindelijke resultaat.

Naast de langdurig geblesseerde spelers Tim van Ginkel en Jasper van Daalen kan trainer Dennis Koorn over een nagenoeg fitte selectie beschikken.

Het wordt lekker weer zaterdag en er is een beperkt voetbalprogramma, dus komt allen naar Doorn om ons 1ste elftal aan te moedigen en te steunen.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. R. Jensch uit Almere.

Locatie: Sportpark “Tuilland”, Buurtweg 3b in Doorn.
Aanvang: 14.30 uur


Meer nieuws Overzicht