Ronald van der Laan nieuw bestuurslid

02-10-2022

Per 1 oktober jl. is Ronald van der Laan het bestuur van VVA Achterberg komen versterken als bestuurslid Seniorenvoetbal. Ronald volgt hiermee Adri van der Laan op die zich de komende tijd voornamelijk zal gaan richten op het jeugdvoetbal bij VVA Achterberg.
Ronald is geen onbekende binnen VVA Achterberg. Hij speelde jarenlang in de jeugd bij VVA’71 en vertrok toen naar GVVV, waar hij in de jeugdselectieteams uitkwam en daarna deel uitmaakte van GVVV 2. Vervolgens kwam hij terug naar VVA en maakte hij met het 1e elftal de opmars mee vanuit de 5e klasse naar een hoger niveau. Daarnaast is Ronald jarenlang jeugdtrainer geweest van diverse jeugdteams en assistent-trainer bij zowel het 1ste als 2de elftal. Tevens is hij al een aantal jaren actief als wedstrijdsecretaris binnen onze vereniging en maakt hij deel uit van de (nieuwe) Jeugdcommissie.
Ronald is een VVA’er in hart en nieren en treedt als bestuurslid Seniorenvoetbal in de voetsporen van zijn vader Dorrie van der Laan, die deze functie jarenlang op een gedreven wijze heeft uitgevoerd. Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering zal Ronald officieel voorgedragen worden als bestuurslid. We wensen Ronald veel wijsheid en succes.

Meer nieuws Overzicht