Kaj van Eldik Pupil van de Week

20-09-2019

Morgen is het de eerste competitiewedstrijd voor VVA Achterberg in het nieuwe seizoen. En bij zo’n eerste competitiewedstrijd hoort natuurlijk ook een topper van een pupil van de week. En die hebben we gevonden!

Kaj van Eldik zal a.s. zaterdag 21 september tijdens de wedstrijd VVA Achterberg 1 – SVMM 1 schitteren als pupil van de week.

Kaj wordt nu al de jongere “Virgil van Dijk” van de Nederlandse velden genoemd. Als stopper/laatste man bij de JO8-1 is hij een belangrijke vaste waarde voor het elftal. Een ongelofelijk talent met een ultiem balgevoel in zijn linkerbeen. En zoals zo vaak bij deze toppers kan hij ook prima met rechts uit de voeten.

Kaj is zijn vrije tijd vaak op het voetbalveldje in ons mooie dorp Achterberg te vinden. Als een waar trainingsbeest is hij continue bezig om zijn talenten verder te ontwikkelen.

Vader Thijmen en moeder Patricia zijn ongelofelijk trots op deze topper die een grote toekomst in het verschiet heeft. Maar naast deze trotse ouders zijn er nog een paar mensen die a.s. zaterdag staan te glunderen langs de zijlijn, te weten Opa Piet en oom Gradus. Opa Piet zal de “man of the match” voor zaterdag al hebben bepaald denken wij.

Wilt u Kaj met eigen ogen zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent. Kaj speelt met zijn team vanaf zaterdag in de nieuwe competitie van de JO8-1. Om 10.30u spelen zij thuis tegen Renswoude JO8-1.

Kaj heel veel plezier en geniet er van.

De Feestcommissie