Vervanging kunstgrasmat op sportpark “De Meent”

11-08-2022

Sinds 2010 heeft VVA Achterberg de beschikking over een mooie kunstgrasmat en daar hebben we de afgelopen jaren veel profijt van gehad, want er kon bijna altijd getraind worden en werden er nauwelijks wedstrijden afgelast. Na verloop van tijd wordt het kunstgras slechter en is het aan vervanging toe. Vanaf vorig jaar is VVA Achterberg volop in gesprek geweest met de Gemeente Rhenen om tot vervanging van de huidige kunstgrasmat over te gaan. Er waren heel wat hobbels te nemen en er leek ook nog een kink de kabel te komen, maar uiteindelijk wordt er binnenkort gestart met de vervanging van de kunstgrasmat.

CSC Sport is gekozen als leverancier van de nieuwe kunstgrasmat en zij gaan op dinsdag 23 augustus a.s. beginnen met de werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: verwijderen en afvoeren van de huidige kunstgrasmat, doorsteken en evt. herstellen van de drainage, profileren en egaliseren van de sporttechnische laag, leveren en aanbrengen nieuwe kunstgrasmat incl. instrooimateriaal. Deze werkzaamheden zullen de nodige tijd in beslag nemen en de planning is, dat het nieuwe kunstgrasveld op vrijdag 9 september a.s. opgeleverd wordt, zodat op zaterdag 10 september a.s. de eerste wedstrijden daarop gespeeld kunnen worden.

Vanaf dinsdag 23 augustus t/m donderdag 8 september kunnen we dus geen gebruik maken van het kunstgrasveld en moet er uitgeweken worden naar veld 2 en het VOC-Court. Voor die weken zal er een alternatief trainingsschema met de trainers/leiders gedeeld worden en vragen we ieders begrip en medewerking. Vanaf 10 september zal het oorspronkelijke trainingsschema gaan gelden en zijn we een mooi nieuw kunstgrasveld rijker.

Meer nieuws Overzicht