Rabobank ClubSupport: Stem op VVA Achterberg

04-09-2023

Van 4 tot en met 26 september 2023 kunnen leden van Rabobank Vallei en Rijn stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ben je lid van de Rabobank Vallei en Rijn? Stem dan op VVA Achterberg!

Ons bestedingsdoel voor RaboClubSupport is het verwerven van meer financiële middelen voor onze jeugdafdeling. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst is een bekend gezegde. Bij VVA Achterberg zetten we volop in op uitbreiding van onze jeugdafdeling. Wij vinden het belangrijk, dat kinderen op een verantwoorde, veilige en plezierige manier kunnen voetballen en daarnaast organiseren we naast het voetbal ook vele activiteiten, zoals spelavonden, activiteiten rond Kerst, Nieuwjaar en Pasen, 4x4 toernooien en voetbal clinics.

Wat is de Rabobank ClubSupport?
Jaarlijks ondersteunt de Rabobank veel verenigingen en stichtingen in o.a. Achterberg, Rhenen, Veenendaal, Ede en Wageningen. Met Rabobank ClubSupport heeft elk lid van de Rabobank invloed op de verdeling van de sponsor- en donatiegelden van de Rabobank Vallei en Rijn. Ben je lid van Rabobank Vallei en Rijn dan kun je van 4 tot en met 26 september stemmen op je favoriete verenigingen en stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting om hun doel te realiseren.

Hoeveel geld voor VVA Achterberg?
De waarde van een stem is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Deze kan dus na 26 september worden bepaald. Dit doet de Rabobank door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Verenigingen en stichtingen ontvangen de waarde van een stem maal het aantal uitgebrachte stemmen.

Zo werkt het stemmen
Stemmen via de Rabo App:
Log in op de app en ga naar ‘service’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hierna kun je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs.

Stemmen via internet:
Log in op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport . Ga naar ‘service’ en klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kun je drie stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs.

Mogen wij op je stem rekenen?

Bekijk hier de Clubpagina