VVA'71 E1 wordt 2e bij zaalvoetbaltoernooi DOVO

06-01-2015

VVA'71 E1 deed op 30 december jl., op uitnodiging van DOVO,  mee aan een zaalvoetbaltoernooi in Veenendaal. Aan dit toernooi deden de E1-teams mee van DOVO, GVVV, VRC, De Merino's, vv. Veenendaal en VVA'71. VVA'71 E1 behaalde een keurige 2e plaats. Hieronder geven de deelnemende spelers van VVA'71 E1 elk een kort verslag van dit toernooi. Erg leuk dat deze spelers een verslagje hebben gemaakt. Complimenten!!

Luca Rijken
Op dinsdag 30 december hadden we een zaalvoetbaltoernooi met ons team de E1. We moesten de eerste wedstrijd tegen DOVO en deze wedstrijd verloren we jammer genoeg met 2-0. De tweede wedstrijd moesten we tegen GVVV deze wonnen we met 1-0. De derde wedstrijd speelde we tegen VRC ik weet niet meer hoe veel het geworden is maar we wonnen wel na een spannende wedstrijd. De vierde wedstrijd was tegen de Merino’s deze wedstrijd verloren we jammer genoeg. De laatste wedstrijd was tegen Veenendaal deze wedstrijd wonnen we met 4-0. Door deze uitslagen zijn we als 2e geëindigd.Het was een zeer leuke dag.

Thijs Veldhuizen
We kwamen aan bij het toernooi en iedereen was er die zou komen, behalve Jordy die kwam iets later. De eerste wedstrijd moesten we tegen DOVO, die wedstrijd verloren we helaas met 2-0. De volgende wedstrijd wonnen we van GVVV met 1-0 door een doelpunt van Luca. Daarna moesten we tegen VRC, dit wonnen we met 2-0; doelpunten van Robin en Thijs. Daarna verloren we met 1-0 helaas van de Merino's. Toen nog tegen vv. Veenendaal en die wonnen we weer met 4-0, doelpunten van Arthur, Luca (2x) en Thijs en we zijn toen als 2e geëindigd!! Ik vind dat we het goed hebben gedaan.

Bas Samaké
De man die het toernooi leidde legde ons even uit hoe alles moest. Toen de uitleg klaar was, konden we gaan omkleden. De eerste wedstrijd was tegen Dovo E1. Jammer genoeg verloren we. We maakten een paar domme foutjes. Daarna moesten we tegen Vrc. Die wedstrijd hadden we zo gewonnen. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken, vind ik zelf. Toen moesten we tegen de Merino's. We hebben met 1-0 verloren. Het was een spannende wedstrijd. Daarna moesten we tegen GVVV. Die hadden we netjes verslagen met 2-0. Als laatste moesten we tegen vv Veenendaal. Het werd 3-0. Dit was ons zaalvoetbaltoernooi.

Sergio Schreuders
Het was een leuk voetbaltoernooi. Ik vond me zelf en de rest van onze club heel erg goed spelen. Maar in het toernooi vond ik de keeper van DOVO best wel goed keepen ik dacht van: WoW hij is goed volgens mij is hij beter dan mij maar na afloop liep hij mij en mijn moeder voorbij en zei ik: hé jij hebt goed gekeept en toen zij hij tegen mij: jij ook. Maar ik vond tijdens het toernooi dat v.v. Veenendaal heel erg slecht was want volgens mij hadden zij geen enkele wedstrijd gewonnen. Maar ik ben blij dat we 2e zijn geworden maar ik zeg dit eerlijk ik vond de man of the match Luca want hij was echt in vorm en als de bal achterin was dan ging hij ook een beetje helpen achterin en voorin deed hij gewoon alles om de bal in het goal te krijgen dus maar ik vind dat ik ook erg goed gekeept heb maar Luca is voor mij de man of the match.

Jordy Holdinga
Ik vond het leuk dat zaalvoetbal en het was een mooie Wedstrijd. Jammer dat we van dovo Hebben verloren maar ja tweede plek is ook een mooie plaats hopen dat we de volgende keer winnen van ze? En ik vind dat wij het goed gedaan hebben.

Arthur den Doop
Het toernooi was in de vakantie eerst werden de regels verteld dat je geen slidings mag maken en niet mag ingooien maar moet in schieten en dat de keepers niet uit hun handen mogen schieten maar bijna elke keeper deed dat en de scheids liet het spel gewoon door gaan. Ik vond de wedstrijd tegen Dovo de moeilijkste en we hebben ook verloren met 2-0. En volgens mij tegen v. v. veenendaal vond ik de makkelijkste wedstrijd en we hebben ook gewonnen en ik ben blij met de tweede plaats en iedereen uit ons team heeft goed gespeeld…!

Meer nieuws
Overzicht