“De jeugd heeft de toekomst”

30-08-2023

Zo luidt een bekend Nederlands gezegde. Immers, wie investeert in de jeugd kan hier in de toekomst profijt van hebben. Dat onderschrijft ook voetbalclub VVA Achterberg en daarom is er volop aandacht voor de jeugd. VVA Achterberg investeert in de jeugd en doet wat binnen de mogelijkheden ligt om de jeugd veilig en gezond te laten opgroeien.

VVA Achterberg is een voetbalclub in het dorp Achterberg en is een echte dorpsclub. Iedereen is welkom bij VVA Achterberg en de leden, supporters en sponsors vormen een hechte vereniging.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lid kan zijn van een voetbalvereniging en daarom is onze voetbalvereniging laagdrempelig en zorgen we ervoor, dat iedereen zich snel thuis voelt. Onze contributies houden we zo laag mogelijk, zodat dit voor iedereen toegankelijk is en mocht de contributie toch een probleem zijn, dan zoeken we altijd naar een passende oplossing. De contributie kan laag gehouden worden door de fantastische ondersteuning van het bedrijfsleven in de vorm van sponsoring en lidmaatschap van de businessclub ‘de VOC’.

Voetballen bij VVA Achterberg kun je al vanaf je 4de jaar bij onze Kabouters waar op een leuke en speelse wijze met voetbal kennisgemaakt kan worden. VVA Achterberg beschikt over een mooie accommodatie met 1 kunstgrasveld en 1 natuurgrasveld plus een mini-court ook met een kunstgrasveld. Daarnaast heeft VVA Achterberg een mooie tribune en een gezellig clubhuis. Naast jongens zijn er natuurlijk ook meisjes van harte welkom bij onze voetbalvereniging. De laatste jaren merken we steeds vaker, dat meisjes het erg leuk vinden om te voetballen en daar bieden wij natuurlijk ook mogelijkheden voor.

Fatsoenlijk gedrag en respect in de omgang met elkaar zijn waardevolle kernwaarden binnen onze vereniging en VVA Achterberg vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving sporten waar veel sociale controle is. Er zijn binnen onze vereniging vertrouwenspersonen aangesteld die evt. klachten behandelen en bespreekbaar maken.

Speciale aandacht wordt er besteed aan training, begeleiding en activiteitenaanbod. De trainingen worden geleid door trainers die hiervoor specifieke opleidingen hebben gevolgd zoals, TC-3, JVT, JVSL, juniorentrainer, pupillentrainer etc.

Proeftrainingen.
Ben je tussen de 4 en 16 jaar en wil je een aantal proeftrainingen meemaken? Dat kan en kost niets.De trainingen zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond (afhankelijk van de leeftijdsgroep). Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Technisch Jeugd Coördinator Christiaan van der Laan via een e-mail (tjc@vva-achterberg.nl) of WhatsApp bericht op 06-53135668.

Meer nieuws
Overzicht