Donderdag 11 februari 20.15 uur: VVA'71 2 – vv Musketiers 1

09-02-2016

De basis voor de A en B-selectie voor het nieuwe seizoen zal bestaan uit het huidige 2e elftal. Deze groep jonge spelers hebben onder leiding van trainer Jan-Jaap van der Poel veel progressie geboekt en zullen ook volgend jaar te maken krijgen met deze trainer als ze onderdeel worden van de A-selectie van VVA'71. Al in de voorbereiding op dit nieuwe seizoen heeft het 2e elftal een aantal oefenwedstrijden gespeeld tegen eerste elftallen.

Tegen SV Panter (3e klasse) werd nog met 4-1 verloren, maar deze uitslag was geflatteerd. Tot enkele minuten voor tijd was de stand nog 2-1 voor SV Panter, en was het wachten op de gelijkmaker. Twee snelle uitvallen zorgden voor een 4-1 verlies, maar de eerste keer oefenen tegen een 1e elftal smaakte naar meer.

Afgelopen donderdag was Oranje Wit uit Elst de tegenstander. Dit elftal bivakkeert onderin de 4e klasse zaterdag. VVA 2 boekte een ruime 4-0 overwinning met doelpunten van Renaldo (2x), Mitchell en Mark.
De uitslag had zelfs hoger uit moeten vallen als er niet zoveel kansen om zeep waren geholpen.

Komende donderdag staat de volgende vriendschappelijke wedstrijd op het programma tegen 4e klasser Musketiers uit Elst. Aanvang 20.15 uur op Sportpark 'De Meent'.

Meer nieuws Overzicht