VVA’71 heeft voorlopige surseance van betaling gekregen

26-11-2015

Het bestuur van VVA’71 heeft op 20 november jl. bij de rechtbank Midden Nederland voorlopige surseance van betaling gekregen.
Het bestuur voorziet dat het niet meer in staat zal zijn betalingsverplichtingen na te komen door opgelegde naheffingsaanslagen van de Belastingdienst. Samen met andere financiële verplichtingen legt dit teveel druk op de financiële verplichtingen van de club.Het bestuur hoopt dat met een surseance van betaling de lopende exploitatie - de basis voor het voetballen - de eerstkomende tijd mogelijk blijft. Zaken worden vanaf nu overlegd met mevrouw Mr. J.V. Maduro uit Utrecht. Zij is door de Rechtbank Midden Nederland tot bewindvoerder benoemd.
Voor VVA’71 betekent de huidige status, dat op de korte termijn “de gewone zaken” kunnen doorgaan en alle teams kunnen blijven voetballen. Het bestuur zal binnenkort alle leden en betrokkenen nader informeren. Het worden dus helaas spannende en onzekere tijden voor de club. Op dit moment is het nog te vroeg iets zinnigs over de toekomst te zeggen. Contactpersoon is Walther Veltman, vicevoorzitter. Zodra er meer nieuws is zal het bestuur dit kenbaar maken.

Meer nieuws
Overzicht