Pavert Steigerbouw schenkt winterjassen aan 1e elftal

24-11-2022

Onlangs werden er door Jaap van de Pavert, directeur/eigenaar van Pavert Steigerbouw, fraaie winterjassen overhandigd aan het 1e elftal. Deze jassen worden door de wisselspelers gedragen, wanneer ze in de dug-out zitten en ze dus lekker warm kunnen blijven om evt. in te kunnen vallen. Nico van Laar (speler 1e elftal) en Willem Lentjes (verzorger 1e elftal) namen de jassen in ontvangst onder toeziend oog van kledingmanager Aart van de Bovenkamp die een bos bloemen overhandigde aan Jaap van de Pavert.

Pavert Steigerbouw heeft ervaren steigerbouwers en kent zorgeloze steigerbouw verhuur en is uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming die zich onderscheidt door service en betrouwbaarheid. Het specialisme is het monteren en demonteren van diverse steigerbouw systemen zoals: metselsteigers, renovatiesteigers en ondersteuningsconstructies. Dit doen zij voor uiteenlopende projecten, zowel particulier als zakelijk.

Tevens kunt u ook steigers en overig bouwmaterieel bij hen huren. Eerst is er een professioneel en vrijblijvend advies, zodat het gekozen steigersysteem perfect aansluit op uw project. Dit doen zij aan de hand van teken- en berekenwerk. Deze service wordt geheel door verzorgd, tenzij anders gewenst en afgesproken. Zodoende kunt u uw project zorgeloos zelfstandig uitvoeren.

Er is een breed assortiment aan steigers van de hoogste kwaliteit. Dit is nodig, omdat er veel eisen worden gesteld aan een tijdelijke werkplek op hoogte. Verschillende beroepsgroepen werken er dagelijks op en moeten dus kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van de steiger. Daarom is het materiaal gekeurd en het personeel in het bezit van alle vereiste diploma’s en tevens is het bedrijf VCA gecertificeerd. Kortom: veiligheid staat voorop.

Meer nieuws Overzicht