Voorbeschouwing VVA'71 - cvv de Jodan Boys

24-04-2015

Zaterdag staat de wedstrijd VVA'71 – cvv de Jodan Boys op het programma. VVA'71 is de nummer 3 en cvv de Jodan Boys staat op de 7de plaats in de Hoofdklasse A. Cvv de Jodan Boys strijd nog volop voor handhaving in de Hoofdklasse en staan slechts 3 punten verwijderd van een p/d-plek. In de laatste 3 wedstrijden wordt er gespeeld tegen de huidige top 3 van de Hoofdklasse A. Een zwaar programma en elk punt is dan ook meegenomen om zodoende de concurrentie op afstand te houden. Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd tegen Montfoort met 2-1 gewonnen en dat verschafte onze gasten uit Gouda weer een beetje lucht. Cvv de Jodan Boys behaalde uit 23 wedstrijden 28 punten. De heenwedstrijd op 6 september '14 eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarbij VVA'71 al na 10 minuten verder moest met 10 man, vanwege een rode kaart.
VVA'71 behaalde uit de laatste 2 wedstrijden 2 punten door gelijk te spelen bij koploper SteDoCo en middenmoter SDC Putten. Te weinig om nog aanspraak te maken op de titel in de Hoofdklasse A, maar voldoende om nog mee te doen om het periodekampioenschap. Zowel de 3de periode (achterstand op dit moment 3 punten) als een hoge eindklassering bieden mogelijkheden om plaatsing af te dwingen voor de nacompetitie. Winst in de laatste 3 competitiewedstrijden is dan wel essentieel en de 1ste stap kan gezet worden door zaterdag cvv de Jodan Boys te verslaan. Vervolgens dienen dan Montfoort (2 mei uit) en NSC Nijkerk (9 mei thuis) verslagen te worden. VVA'71 heeft 39 punten behaald uit 23 wedstrijden.
We kunnen zaterdag dus twee clubs verwachten die volop voor de winst gaan strijden en dat belooft een spannende middag te worden. Deze wedstrijd staat onder leiding van Dhr. A. Dijkstra uit Oosterwolde.
Autobedrijf Bart van der Meijden uit Achterberg is de wedstrijdsponsor en G.E. van Dam grond- en sloopwerken uit Rhenen is de balsponsor.

Meer nieuws
Overzicht