Pupil v/d Week: Thijs van de Scheur

07-12-2015

Afgelopen wedstrijd was Thijs van de Scheur (F2) pupil van de week.
Thijs hoorde op donderdag van zijn trainer Jan van Zetten het grote nieuws. De spanning steeg gelijk. Want wat wordt er nu precies verwacht? Wat moet ik dan allemaal doen?

De zaterdag begon al vroeg. Eerst zelf een wedstrijd spelen, vervolgens het feest van Sinterklaas bij VVA. Even tussendoor naar huis om uit te rusten en toen op pad. Onder begeleiding van papa, mama, zus en opa.

Al gauw was Heidi daar met een leuke ontvangst en duidelijke uitleg. Dat moest goed komen.
Rond half drie was het dan zover. Op naar de kleedkamer van de grote mannen. Wat een sfeertje daar. Opzwepende muziek in de kleedkamer. De spanning was van alle kanten voelbaar.

Thijs, inmiddels ook in het trainingspak en shirt van VVA, mocht vervolgens mee het hoofdveld op. Tussen de spelers lekker een balletje trappen. Hij genoot er zichtbaar van.

Toen het grote moment. Eerst nog even wachten, de muziek werd al gestart. En ja hoor, daar kwamen ze dan het veld op. Thijs samen met het arbitrale trio en de twee teams. Netjes iedereen de handschuddend, in afwachting van de aftrap.
Om vervolgens onder begeleiding van de stadionspeaker de score voor VVA te openen. Na een fantastische dribbel, slalom door de verdediging van Huizen, werd er met het rechterbeen keurig afgerond. De keeper van Huizen was volkomen kansloos.
Blijkbaar gaf deze goal van Thijs de spelers van VVA zoveel vertrouwen want het werd een fantastische voetbalmiddag. Een schitterende 1-0 overwinning op de koploper was een feit.

Na afloop nog een hele mooie bal, een oorkonde en een heerlijk frietje.

Het is inmiddels maandagmorgen. De bal is mee naar school. Die moet je toch echt wel even aan de juf laten zien.

Bedankt VVA voor deze onvergetelijke middag !!

Thijs

Bekijk HIER de foto's.