Wouter van de Pavert maakt overstap naar de A-selectie van VVA Achterberg

31-03-2023

Ook Wouter van de Pavert zal in het nieuwe seizoen 2023-2024 uit gaan komen in de A-selectie van VVA Achterberg. De 21-jarige Veenendaler is in het dagelijks leven werkzaam bij Pavert Steiger Bouw, het bedrijf van zijn vader Jaap.

Wouter begon op 4-jarige leeftijd met voetballen bij de Kabouters van VVA en doorliep alle jeugdteams en stroomde daarna door naar het 2e elftal, waar hij getraind werd door Marco Holster en Ronald van der Laan. Bij de jeugdteams en het 2e elftal speelde hij o.a. samen met Dennis Pitlo, Gijs van Roekel en Jasper van Daalen. In het huidige seizoen speelde Wouter al een aantal oefenwedstrijden mee met het 1e elftal en liet daar zien, dat hij een goede ontwikkeling doormaakt. Wouter traint momenteel ook al regelmatig mee met de A-selectie.

“Het is een leuke uitdaging om als jeugdspeler van VVA aan te sluiten bij de A-selectie en het is mooi dat ik de kans krijg om te laten zien, dat ik me de afgelopen jaren goed ontwikkeld heb”, zegt Wouter.

Met het toetreden van Wouter tot de A-selectie komt het aantal spelers uit eigen jeugd van VVA Achterberg op maar liefst 8 stuks. Dat is bijna de helft van de A-selectie en dat is een goede ontwikkeling voor zowel de club als de desbetreffende spelers.

We wensen Wouter veel succes bij de A-selectie.