Johan Florissen jeugdvoorzitter VVA Achterberg

23-03-2020

Per direct is Johan Florissen (35) toegetreden tot het bestuur van VVA Achterberg. Hij gaat de functie van jeugdvoorzitter bekleden. Een functie welke al enige tijd vacant was.

Als voetballer is hij gestart bij Blauw Geel’55 uit Ede waar hij tot de A jeugd actief geweest is. Daarna heeft hij zijn voetballoopbaan voortgezet bij DTS’35, eveneens uit Ede. Tot zijn 25e heeft hij daar gevoetbald. Een blessure maakte een einde aan zijn voetbalcarrière.

Hij kon de voetbalvelden toch niet verlaten en als jeugdtrainer van de B3 van DTS’35 is hij actief in de voetballerij gebleven. Dit heeft hij 3 jaar gedaan. Daarna is hij 2 jaar teammanager/assistent trainer bij DTS’35 2 geweest waarbij hij ook regelmatig het 1e van DTS’35 bijstond.

Het werd tijd dat hij zijn heil een keer buiten de grenzen van Ede ging zoeken en zo kwam hij bij VVA Achterberg terecht. Daar heeft hij voor 1 jaar de jo17-2 onder zijn hoede gehad. Ede kon hij niet zo maar loslaten en na dat jaar heeft hij nog 1 jaar de jo17-1 van Blauw Geel’55 getraind. Het ei was inmiddels in Achterberg gelegd en hij is nu al weer voor het 2e jaar trainer/leider van de jo17-1.

Al met al toch iemand met de nodige ervaring in de voetballerij. Wij zijn dan ook heel blij dat Johan ons team komt versterken en heten hem dan ook van harte welkom in ons bestuur.