Voorbeschouwing VVA Achterberg – DVSA

07-04-2022

Zaterdag komt DVSA uit Amerongen op bezoek in Achterberg. Een belangrijke wedstrijd voor VVA Achterberg voordat volgende week de topper uit bij DEV Doorn op het programma staat, want puntverlies zaterdag is uit den boze. DVSA is hekkensluiter met slechts 4 punten uit 16 wedstrijden en beleefd tot nu toe een desastreus seizoen. Onlangs werd trainer Robin Koenders de laan uit gestuurd en opgevolgd door vader Jan en zoon Mark van Dalem, die al eerder als trainersduo actief waren bij DVSA.

De eerste ontmoeting in het huidige seizoen op 6 november ’21 tegen DVSA eindigde in Amerongen in een 3-0 overwinning voor VVA Achterberg met doelpunten van Jorn Hiensch (2x) en Wesley van Merkestein. Dit was overigens wel een hele slechte wedstrijd van Achterbergse zijde, dus daar valt nog wel iets recht te zetten

Zaterdag is ook de laatste wedstrijd van de 2de periode en VVA Achterberg kan op eigen kracht deze periodetitel in de wacht slepen. Het is dan in ieder geval verzekerd van nacompetitievoetbal. VVA Achterberg is aan een indrukwekkende reeks bezig, want er werd dit kalenderjaar nog geen punt verspeeld. 7 Overwinningen op rij, dus 21 punten en een doelsaldo van 21-3.

Bij de wedstrijd VVA Achterberg – DVSA is Gerald Blaak van JO10-1 de Pupil van de Week.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. M. Zwiers.

Locatie: Sportpark “De Meent”.
Aanvang: 14.30 uur


Meer nieuws
Overzicht