Bestuurswisseling VVA Achterberg

12-12-2019

In de algemene ledenvergadering van 25 nov. j.l. heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Voorzitter Marc Bouwman en Penningmeester Bertus van der Meijden hadden al tijdig aangegeven te stoppen met hun bestuursactiviteiten. Algemeen bestuurslid Johan van der Voort heeft aangegeven zijn werkzaamheden wel voort te zetten maar niet meer in de hoedanigheid als algemeen bestuurslid.

Het huidige bestuur ziet er als volgt uit.

  • Voorzitter: Egbert van der Burg.
  • Penningmeester: Romy Weidema.
  • Secretaris: Gijs Jan Baardman.
  • Seniorenvoetbal: Nico van Laar.
  • Jeugdvoetbal: Gijs Jan Baardman. a.i.
  • Facilitaire zaken: Eric van der Burg.

Egbert is sinds mei 2015 bestuurslid seniorenvoetbal bij VVA'71. Na de doorstart als VVA Achterberg in 2016 heeft hij zijn functie voortgezet. Met de vorming van een nieuw bestuur is Egbert bereid gevonden de voorzittershamer van Marc over te nemen. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader, Jan van der Burg, die voorzitter was van 1971 tot en met 1974.

Romy Weidema is als secretaris sinds 2017 actief als bestuurslid binnen onze vereniging. Zij neemt nu het penningmeesterschap over van Bertus van der Meijden.

Gijs Jan Baardman is sinds 2016 bestuurslid jeugdvoetbal. Hij heeft al aangegeven te willen stoppen als bestuurslid jeugdvoetbal. Wij zijn blij dat hij zijn bestuurstaken voort wil zetten als secretaris. Tevens zal hij bestuurslid a.i. blijven voor het jeugdvoetbal. Wij hopen dat deze vacante functie snel ingevuld wordt.

Nieuwkomer in het bestuur is Nico van Laar als bestuurslid seniorenvoetbal. Hij is actief geweest in onze jeugd en is als voetballer meegegroeid met de successen die VVA'71 kende in de jaren 2007 - 2015. Na enige jaren afwezig te zijn geweest heeft hij de draad als voetballer weer opgepakt. Na gestart te zijn in het 2e heeft hij inmiddels weer de nodige wedstrijden in het 1e meegespeeld. Wij zijn blij dat met Nico een jongere generatie in het bestuur is ingestapt.

Eric van der Burg behoeft geen introductie. Sinds 2016 is hij bestuurslid facilitaire zaken. Dat de kantine enige jaren geleden flink verbouwd is en met de realisatie van de ledverlichting rond ons hoofdveld heeft hij al flink bijgedragen aan het nieuwe elan van VVA Achterberg.

De functie van algemeen bestuurslid zal komen te vervallen.

Om het huidige bestuur te ondersteunen hebben wij Ronald van der Laan bereid gevonden om de ledenadministratie op zich te nemen. Tevens zal hij m.i.v. 1 januari fungeren als wedstrijdsecretaris. Ook hij treedt in voetsporen van zijn vader, Dorrie van der Laan, die deze functie vele jaren vervuld heeft.

Wij hopen dat wij samen (bestuur en leden) een mooie en sportieve toekomst tegemoet gaan.

Met sportieve groeten,

Bestuur VVA Achterberg.

Meer nieuws
Overzicht