Contributie 2e seizoenshelft 2022-2023

09-03-2023

Afgelopen week zijn aan onze leden via ClubCollect de facturen verstuurd voor de inning van de contributie voor de 2e helft van het seizoen 2022-2023. Deze facturen zijn via mail en/of per sms aan onze leden verstuurd. Via de betaalpagina in de factuur kan de contributie heel gemakkelijk en direct betaald worden. Wij verzoeken onze leden gebruik te maken van deze link en de contributie uiterlijk 27 maart ’23 te betalen.

Heb je vragen over de contributie? Stuur een mail naar penningmeester@vva-achterberg.nl.

Aanmelden en afmelden bij onze vereniging dient schriftelijk c.a. per mail te gebeuren bij onze secretaris Henk Kluitenberg. Ook verhuisberichten, wijziging van telefoonnummer, e-mailadres etc. dienen schriftelijk of per e-mail doorgegeven te worden aan onze secretaris. Het mailadres van onze secretaris is: secretaris@vva-achterberg.nl

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Nederland is een rijk land. Toch groeit 1 op de 11 kinderen op in een gezin dat rond moet komen van een minimum inkomen. Als gevolg van de crisis hebben nog meer gezinnen geldzorgen. Kinderen die voorheen wekelijks naar de sportclub gingen, staan nu aan de zijlijn. Wij kunnen helpen! Hoe meer mensen het Jeugdfonds Sport & Cultuur kennen, hoe meer kinderen en jongeren kunnen sporten. Als er thuis te weinig geld is, betalen wij de contributie en de benodigde attributen.
Vragen/informatie? Neem vrijblijvend contact op met Patricia van Eldik (Intermediair Jeugdfonds Sport&Cultuur) via 06-10333663.

Wees sportief en betaal je contributie op tijd!!