Tamme streekderby eindigt onbeslist en doelpuntloos

14-02-2015

De streekderby tussen het op de tiende plek staande vv Bennekom en VVA’71 is in 0-0 geëindigd. De wedstrijd kende weinig hoogtepunten en zowel voor rust als na rust hadden beide ploegen fases van de wedstrijd een licht overwicht en scoringsmogelijkheden. Beide keepers hielden echter hun doel schoon waardoor de wedstrijd in een bloedeloze 0-0 eindigde. Bij VVA’71 speelden de broers Eijkemans niet mee en stond Jannis Karafillakis voor de eerste keer deze competitie in de basis. In de eerste helft moest Jorik van Ruiswijk doelman Jaimy Schaap op de doellijn te hulp komen om een treffer te voorkomen terwijl er aan VVA'71 zijde kansen waren voor Denny van Loen (kopbal naast) en Ruben Rip die op de Bennekom doelman stuitte. Na rust moest Jaimy Schaap nog twee keer handelend optreden en was Koen Oost met een schot rakelings langs de verkeerde kant van de paal nog dichtbij de winnende treffer. Door het punt dat aan deze wedstrijd werd overgehouden stijgen de Achterbergers wel naar de derde plaats op de ranglijst met drie punten achterstand op koploper ODIN’59. Opstelling VVA'71: Jaimy Schaap, Roy Versluis (Nico van Laar), Jannis Karafillakis, Koen Oost, Jorik van Ruiswijk, Rogier Gerritsen, Christy Bonevacia, Mourad Marbouh (Mike Versloot), Anouar Tmim, Denny van Loen en Ruben Rip.