Voorbeschouwing SV Panter - VVA Achterberg

29-04-2022

Zaterdag 30 april gaat VVA Achterberg op bezoek bij SV Panter in Veenendaal. De eerste uit een serie van 3 derby’s in de komende 11 dagen, want na SV Panter volgen de thuiswedstrijden tegen Candia’66 (zaterdag 7 mei ’22 om 14.30 uur) en Musketiers (dinsdag 10 mei ’22 om 20.00 uur). Niet alleen derby’s, maar ook wedstrijden die met een positief resultaat afgesloten moeten worden om de ingezette weg van de afgelopen weken een goed vervolg te geven. Na de mooie 6-0 overwinning bij DEV Doorn versloeg VVA Achterberg afgelopen zaterdag het zwakke vv. Schalkwijk met 11-0. Daarnaast verloor DEV Doorn de uitwedstrijd bij SVF en zo werd de voorsprong van VVA Achterberg dus binnen 1 week uitgebouwd naar 6 punten.

SV Panter is voor VVA Achterberg vaak een lastige tegenstander in uitwedstrijden. Het slechte natuur grasveld en de strijd, passie en onverzettelijkheid die door SV Panter ten toon worden gespreid zorgen ervoor, dat VVA Achterberg altijd moeilijke wedstrijden speelde tegen SV Panter, maar wel altijd met 3 punten huiswaarts keerde. Op 22 maart jl. wist VVA Achterberg met 1-0 de midweekse thuiswedstrijd te winnen al waren er veel kansen om een hogere score neer te zetten.

SV Panter kent een wisselvallig seizoen en bezet momenteel de 8ste plek op de ranglijst. Het wil zich zo snel mogelijk ‘veilig’ spelen en bij de onderste 4 plekken wegblijven, want de onderste 4 clubs degraderen naar de nieuw te vormen 5de klasse.

De wedstrijd staat onder leiding van KNVB scheidrechter Dhr. F. Akdeniz.

Locatie: Sportpark “De Groene Velden”, Groeneveldselaan 13in Veenendaal.
Aanvang: 14.30 uur


Meer nieuws
Overzicht