09-03-2015

Hallo, mijn naam is Huib van Dijk en mijn team is de F3 bij VVA '71.

Eindelijk was het dan zover na één keer te hebben moeten afzeggen was ik pupil van de week.
Ik werd om 14 uur ontvangen op de club door Mevrouw Vleeming, die mijn vertelde wat er ging gebeuren.
Aansluitend  liepen we naar de tribune waaronder de kleedkamer van het eerste elftal zit. Mijn plaatsje was naast Nico van Laar (die jammer genoeg voor AJ… is).
Toen was het zover ik mocht met de jongens het veld op voor de warming up, om een balletje te trappen met een aantal spelers dat was super vet.
Na de warming up liepen we terug naar de kleedkamer om ons klaar te maken voor de aftrap, ik mocht met de bal en de scheidsrechters het veld op, met achter ons de twee elftallen.
Eindelijk mocht ik de aftrap nemen, met de bal aan de voet dribbelde ik naar het goal van de tegenstander en scoorde ik rechts in de hoek een onhoudbare bal voor de keeper (die hierna eigenlijk helemaal niet meer in de wedstrijd is geweest).
Na dat ik in de dug-out ben gaan zitten begon de wedstrijd die in de eerste helft heel goed verliep, we kwamen op een 3-0 voorsprong. In de rust mocht ik iets gaan drinken in de kantine.
De tweede helft was niet zo spannend, dus ben ik even met mijn neef Sven een balletje gaan trappen. De wedstrijd eindigde in 4-0.
Na de wedstrijd was er een klein feestje in de kleedkamer waarna ik werd verwacht in de bestuurskamer. Daar kreeg ik een oorkonde en een mooie bal zonder handtekeningen.
Door de hulp van dhr. van Ruiswijk heb ik nu ook alle handtekeningen van de spelers op de bal, hij is daarvoor het hele complex over geweest (nog bedankt).