Tussenstand A-selectie seizoen 2015/'16

18-01-2015

Een eerste tussenstand wat de selectie voor volgend voetbalseizoen betreft laat zien dat de teller op negen spelers staat. Naast zes spelers van de huidige selectie, de nieuwelingen die 'verlengd' hebben, zijn er inmiddels ook 3 nieuwe gezichten voor komend voetbalseizoen 'aangetrokken'. Met ongeveer de helft van de huidige selectiegroep vindt nog nader overleg plaats maar inmiddels staat ook het vertrek van vier spelers vast.

Luud Eijkemans heeft laten weten zijn heil ergens anders te gaan zoeken. Met de voorlopig niet in actie komende Siemen Eijkemans was afgesproken dat over een langer verblijf gesproken zou worden zodra er meer duidelijkheid is over de aard van zijn serieuze, aanhoudende rugklachten. Ondanks eerdere door de aanvaller afgegeven andersluidende signalen kreeg de club nu het bericht van de speler VVA'71 aan het einde van dit seizoen te zullen verlaten. Vreemd maar ook weer niet verrassend omdat alom bekend was dat de aan zijn derde seizoen bij VVA71 actief zijnde speler al geruime tijd contacten had met andere clubs. Ook Rogier Gerritsen keert VVA'71 de rug toe. Dit ondanks zijn JA-woord in december jl. De middenvelder gaf aan het reuze naar zijn zin te hebben en graag te willen blijven waarop al vroegtijdig tot afspraken voor volgend seizoen werd gekomen. Hierop is de speler nu terug gekomen. Gelukkig had de club al geanticipeerd op een mogelijk, en dus niet onverwachts, vertrek van deze drie spelers (die volgens bronnen gezwicht zijn voor de pecunia van vv Bennekom) met het aantrekken van verdediger Jos Henken (GVVV), aanvaller Vincent Verheul (FC Lienden) en middenvelder Robin Koning (DTS Ede).

Ook Leo van Eem gaat op zoek naar een andere club voor volgend seizoen. De 22 jarige aanvaller is aan zijn tweede seizoen bezig maar slaagde er niet in een basisplek af te dwingen. In goed overleg is besloten tot afscheid van elkaar aan het einde van dit voetbalseizoen.