Dennis Koorn “Man of the Match”

15-03-2023

Dennis Koorn werd zaterdag 11 maart ’23 verkozen tot “Man of the Match” bij de wedstrijd VVA Achterberg – vv. Renswoude. Het is gebruikelijk, dat een speler tot “Man of the Match” wordt verkozen, maar dit keer is gekozen voor de trainer. VVA Achterberg speelde een matige eerste helft en Dennis had een duidelijke en heldere analyse in de rust. Dennis geeft aan: “Onze veldbezetting was ondermaats. We kwamen telkens een mannetje tekort en we waren niet fel genoeg in de duels. Ik heb samen met assistent-trainer Sven van Roekel gekeken naar oplossingen en dus hebben we een aantal tactische omzettingen gedaan in de rust”. Deze omzettingen hadden het gewenste resultaat, want het kantelde de wedstrijd en voerde VVA Achterberg naar de overwinning. “Het is hartstikke mooi, dat deze omzettingen het gewenste effect hadden, maar de spelers hebben het plan uitstekend uitgevoerd en verdienen dus alle credits”, glunderde Dennis na afloop.
Na de wedstrijd kreeg Dennis van voorzitter Egbert van der Burg de bloemen overhandigd die horen bij de “Man of the Match”.

Het boeket bloemen wordt beschikbaar gesteld door Tuincentrum “De Wildernis” uit Achterberg.
Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet De Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in de tuincentra en bloemenwinkels in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst(u) van harte welkom voor de mooiste bloemen, planten, tuin- en huisartikelen en een goed advies.

Meer nieuws Overzicht