Succesvolle Belactie Vriendenloterij

13-05-2015

Op woensdag 22 april jl. vond er een belactie plaats bij VVA'71 van de Vriendenloterij. Dit was een landelijk initiatief om clubs en verenigingen in Nederland op een structurele wijze een financieel steuntje in de rug te geven.
Het belpanel van VVA'71 heeft een aantal uren gebeld en het resultaat is dat maar liefst 38 nieuwe loten zijn verkocht voor VVA'71.
De deelnemers aan de VriendenLoterij maken elke maand kans op grote (geld)prijzen. De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij, dan kan dat heel makkelijk omgezet worden naar meespelen bij VVA'71 (neem dan even contact op met onze secretaris). Speel je nog niet mee, maar wil je wel mee gaan spelen, neem dan even contact op met secretaris Hans van der Wal (secretaris@vva71.nl).
Langs deze weg willen wij het VVA'71 belpanel, bestaande uit Jeannette Teerds, Angela Teerds, Wilma Haalboom, Gerda van Roekel, Janine van de Kolk en Liesbeth van de Pavert, hartelijk danken voor hun geweldige inzet en ze feliciteren met dit fantastische resultaat.

Meer nieuws
Overzicht