Dennis Pitlo maakt overstap naar de A-selectie van VVA Achterberg

26-03-2023

Dennis Pitlo zal in het nieuwe seizoen 2023-2024 uit gaan komen in de A-selectie van VVA Achterberg. De 21-jarige Bennekommer is in het dagelijks leven actief bij HvR Speeltotaal waar hij zich bezig houdt met het plannen en calculeren van projecten.

Dennis begon met voetballen in de F-jes bij VRC en maakte daarna de overstap naar Achterberg. Bij VVA doorliep hij alle jeugdteams en stroomde daarna door naar het 2e elftal, waar hij getraind werd door Marco Holster en Ronald van der Laan. In het huidige seizoen speelde hij al een aantal oefenwedstrijden mee met het 1e elftal en liet daar een goede indruk achter. Dennis traint momenteel al 1x per week mee met de A-selectie.

“Ik vind het leuk om als jeugdspeler van VVA aan te sluiten bij de A-selectie. Dat is ook een mooie beloning voor de ontwikkeling die ik de laatste jaren heb doorgemaakt al moet ik natuurlijk nog wel het nodige leren”, aldus Dennis.

Dennis is een linker verdediger met een tomeloze inzet en een geweldige drive en daar gaat VVA Achterberg nog veel plezier aan beleven.

Meer nieuws
Overzicht