Zeer geslaagd Sponsor / Leuttoernooi 2019

24-06-2019

Een warme maar een zeer geslaagde editie van het (volgens insiders) 28ste Sponsor/Leuttoernooi bij VVA Achterberg. Ondanks de heerlijke strand en/of zwembadtemperaturen van afgelopen zaterdag werd er op het mooie Sportpark de Meent in Achterberg “fanatiek” gevoetbald. Het traditionele Sponsor/Leuttoernooi was er gister weer één om in te lijsten.

De toernooi leider Anne van der Voort en kantinebaas Everard Sukkel hadden samen een uitstekende voorbereiding getroffen om iedereen een perfecte dag te bezorgen. Met de onmiskenbare en oh zo belangrijke hulp van veel vrijwilligers met in het bijzonder de dames achter de bar Heinie, Liesbeth, Jacolien, Diana en toch ook zeker Freek als stand in. Hebben zij ervoor gezorgd dat het bij niemand aan iets ontbrak. Ongelofelijk bedankt daarvoor!

Het Sponsor/Leuttoernooi bij VVA is een toernooi waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Een mix over alle linies van zowel jong, oud, getalenteerd en iets minder getalenteerd laten deze middag hun balkunsten op de velden zien. Soms heel fanatiek maar over het algemeen vaak voor de “Leut” of te wel gezelligheid. En dat was het gister zeker. Ook dit jaar was er weer een volledig damesteam aanwezig en dat is toch iets waar de organisatie trots op is. Damesvoetbal leeft en ook bij het Sponsor/Leutoernooi bij VVA is dat goed te zien.

Ook dit jaar waren er weer een aantal favorieten maar het Leuttoernooi zou het Leuttoernooi niet zijn als er weer een paar leuke verassingen zich laten gelden. Favorieten dit jaar waren toch wel Robé BV, Nouris Auto’s en HVR Speeltotaal. Maar zoals ik al zei tijdens het Leuttoernooi zijn er ineens weer die verassingen. Een van die leuke verassingen waren de mannen van Pitloos. Een leuk, zeer technisch voetballend team welke uiteindelijk een mooie 4de plaats hebben weten te bemachtigen. Zij verloren de strijd om de 3de plaats van Robé BV, de favoriet welke in de beginfase van het toernooi nog wat onwennig waren gestart. Desalniettemin een mooie 3de plaats voor de mannen van Robé BV.

De finale dit jaar ging tussen HVR Speeltotaal en TZN (team zonder naam). TZN was de outsider van de dag, een team met een mix van zeer ervaren en zeer behendige jonge spelers welke dit jaar tot de finale wisten te komen. De tegenstander in de finale was zoals gezegd HVR Speeltotaal, een team compleet gevuld met jong talent. Het was een ontzettend spannende finale welke in de beginfase de kant van HVR Speeltotaal leek op te vallen. Maar uiteindelijk was het de jarenlange ervaring van het team van TZN welke de wedstrijd naar zicht toe wisten te trekken. Kortom TZN mag zich de winnaar noemen van het Sponsor / Leuttoernooi 2019.

Met de muzikale begeleiding van DJ Melvin bleef het na afloop onder het genot van een drankje en een heerlijk avond zonnetje nog lang gezellig op het Sportpark de Meent in Achterberg. Waar zelfs het dansen op kerstmuziek ten uitvoer werd gebracht.

Organisatie, vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers ontzettend bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid. Het was weer een geweldige dag!

Groeten, van uw aandachtig supporter!

Meer nieuws
Overzicht