Blijf onze club steunen en betaal alsnog je Contributie

24-04-2021

Begin maart ontvingen onze leden via ClubCollect de contributienota voor de 2de helft van het seizoen 2020/2021 (het huidige seizoen) met het verzoek om deze nota z.s.m. te betalen. Veel leden gaven gehoor aan deze oproep en dat resulteerde erin, dat binnen 2 weken 50% van onze leden de contributie had voldaan. Op 24 maart jl. stuurden we via ClubCollect een 1ste herinnering aan de leden die de contributienota nog niet hadden voldaan en op 9 april jl. stuurden we een 2de herinnering via ClubCollect. Inmiddels heeft 70% van onze leden de contributie betaald, maar dat betekent dat 30% nog steeds niet heeft betaald. Hierbij doen we een dringend verzoek aan deze leden om de contributie alsnog z.s.m. te betalen.

Gelukkig mogen we al weer een paar weken in groepsverband trainen (spelers tot 27 jaar) en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Wedstrijden spelen zit er nog even niet in, maar we hopen toch dat er over een paar weken dusdanige versoepelingen doorgevoerd gaan worden, dat het spelen van (oefen)wedstrijden ook weer tot de mogelijkheden behoort. Ons clubhuis blijft nog steeds gesloten en daardoor mist onze club ook nog steeds de inkomsten uit ons clubhuis, terwijl de vaste lasten nog steeds gewoon doorgaan.

Heb je vragen over de contributie? Stuur een mail naar penningmeester@vva-achterberg.nl.

Aanmelden en afmelden bij onze vereniging dient schriftelijk c.a. per mail te gebeuren bij onze secretaris Gijs-Jan Baardman. Ook verhuisberichten, wijziging telefoonnummer, e-mailadres etc. dienen schriftelijk of per e-mail doorgegeven te worden aan onze secretaris. Het mailadres van onze secretaris is: secretaris@vva-achterberg.nl

Wees sportief en betaal je contributie alsnog!!