SDC Putten neemt opnieuw punten mee naar huis

05-09-2015

VVA’71 is de nieuwe voetbalcompetitie na een positieve serie bekerwedstrijden teleurstellend begonnen. Tegen ‘angstgegner’ SDC Putten werd in eigen huis met 1-4 verloren. Een ruime overwinning voor de gasten die hiermee voor het derde seizoen op rij de punten weten mee te nemen uit Achterberg. Vanaf het begin waren de beste mogelijkheden voor SDC Putten en al binnen vijf minuten was het raak via een kopgoal. Halverwege was de stand 0-2 en ook in de tweede helft bleek de thuisclub niet in staat het tij te keren. Mede door zwak verdedigen kon de ploeg van de Veluwe eenvoudig verder uitlopen. Door een Achterbergs doelpunt van Koen Oost in de slotfase werd de eindstand uiteindelijk 1-4. Bij VVA’71 startte deze eerste competitiewedstrijd ten opzichte van vorig seizoen zes nieuwe spelers in de basis.