Albert van Daalen Hoofd Jeugd Opleidingen bij VVA'71

16-04-2015

Met ingang van het seizoen 2015-2016 zal Albert van Daalen als Hoofd Jeugd Opleidingen actief zijn bij VVA’71. Albert zal Mart Gerrist opvolgen als Technisch Jeugdcoördinator.
Albert van Daalen is 47 jaar en woont sinds kort in Rhenen. Naast zijn voetbalbezigheden is hij werkzaam bij de ING in Amsterdam. Op zijn 8e is hij gestart met voetbal bij VDZ in Arnhem en heeft daar alle jeugdselectie elftallen doorlopen. Vervolgens heeft hij daarna in het 1ste en 2de elftal van VDZ gespeeld. Ook heeft hij nog een aantal jaren gespeeld bij DVOV en Arnhemia. Op zijn dertigste is hij serieus gestart met training geven aan de jeugd. Albert heeft de juniorentrainerscursus gedaan en daarna TC3-jeugd. Bij VDZ heeft hij de D1 , C1 en B1 getraind en bij VVO heeft hij het 2de elftal getraind. Albert is ruim 3 jaar actief geweest als Technisch Jeugdcoördinator bij VDZ. VDZ beschikt op dit moment over een bloeiende jeugdafdeling en er spelen veel jongens uit eigen jeugd in het 1ste, 2de en 3de elftal.
Albert is op dit moment trainer van VDZ 3 en coördinator onder-23. Albert heeft ontzettend veel zin om bij VVA'71 aan de slag te gaan en te proberen met alle betrokkenen ervoor te zorgen dat de jeugdspelertjes een zo goed mogelijke opleiding te bieden.
Wij heten Albert van harte welkom bij VVA’71 en wensen hem heel veel succes.

Meer nieuws
Overzicht